УСЛУГИ

Тук може да прочетете за всички услуги малко по-подробно.

Искате бизнесът ви да расте по- бързо?

Тази страница е създадена специално за вас и вашият екип!

Тук ще се запознете по-подробно с абсолютно всички услуги,които бяха загатнати в началната ни страница и естествено които предлагаме за вас, така, че вашият бизнес  да се развива с неимоверни скорости.

Маркетинга може да ви уплаши. Обаче добрата новина е, че ние ще сме плътно до вас.

Дизайн и стратегия на марката

Ще поговорим за дизайна на марката, познат още като “Брандинг” и какви стратии са най-подходящи за нея.

Още

Тук ще бъдат засегнати теми които ще ви отличт от конкорентите, какво ви прави по-добри и защо клиентите да се спрат точно на вас, за разлика от всички други,  които се занимават с подобен бизнес.

Какво вие ще направите за да спочелите повече клиенти, това ще е една от стратгиите, които ще обсъдим заедно за да ви помогнем, колкото се може повече, защото вашият успех е и наш успех.

Ще се опитаме да ви дадем начални знания, как да печелите повече и повече клиенти, така че те винаги да са доволни и да се връщат към вас за още възможности, който да им предложите.

Управление в социалните мрежи

Ще поговорим как социалните мрежи могат да ви помогнав с бизнеса, който сте почнали.

Още

Тук идва момоента в който ви предлагаме да съсдадем за вас реклами във социалните мрежи, кажете го и цели кампании за вашият бизнест било то в фейсбук или инстаграм, а ако пожелаете дори и google реклами.

Във фейсбук, съответно ще създадем реклама, която е заплатена и поръчана от вас, като в нея ще са таргетират всички важни компоненти за вашият бизнес, било то снимки, клипове, каквото вие пожелаете да има в нея.

За инстаграм, отново ще създадем реклама по ваше желание, отново ще таргетираме най-важните аспекти от бизнесът ви, като тя, според нас, е по-добрият вариант за него. Бихте попитали защо ? Ами просто, защото тя е по-добре ориентирана за бизнес. За вас бихме се свързали и с инфлуенсъри, за да допринесат за бизнесът ви.

 

Анализ на аудиторията

При нея обръщаме внимание на образованието и всичко свързано с аудиторията.

Още

Обръщаме внимание на тяхните нужди, както и се съобразяваме с бизнеса и неговите работодатели. С други думи шефовете на съответната компания за която правим уеб сайт.

Ще подходим индивидуално към желанията на всеки един наш клиент, било то само за “дребна” консултация с нас или за по-голям и имасивен проект.

Ще обсъдим в детайли какво ще се постигне за тях и как да максимизираме този резултат. Освен това ще помислим заедно как да постъпим в бъдещи дела и дали евентуално, ако са доволни от нас, ще продължат съвместната работа с нас.

SEO (Оптимизация за търсачки)

Искате бизнесът ви да е над конкурентите ви при търсене в Google и подобни на него търсачки ?

Още

На вашето внимание представяме функцията SEO. Какво е това може да попитате ? Тук ще се опитаме да ви отговорим бързо кратко и ясно, така че и вие да може да ни разберете.

SEO е процес на увеличаване на резултатите от търсещите машини, като пример google,които генерират повече трафик и клиентела, към вашият сайт.

Ако решите да използвате нашата функция за SЕО ще имате почти 100% успех в своят бизнес, стига и вие да се постараете да го развивате.

 

Имейл маркетинг

Има ли нещо по-хубаво от редовните клиенти? Това е начинът все повече да стават такива!

Още

 Споменаваме за редовни клиенти, но как бихме го постигнали. Магията се крие точно в имейл маркетинга. Какво имаме предвид с това, бихте ни попитали ? Ще ви отговорим простичко, а именно, всеки един клиент, ако използва тази услуга ще се радва на редовни и напомнящи имейли за нови и интересни услуги, които ние ще предоставяме в бъдеще.

Заедно със всичко това, което вече изброихме по-горе ще получавате допъллнителна информация, за проекти и дали ще пожелаете да сте част от този проект.

В допълнение на тези предимства, вие ще сте първите, които са разбрали за новите неща, а това автоматично ви поставя пред всякаква конкуренция било то настояща или бъдеща.

 

Изработка на уебсайтове

Изкуството в разработването на красиви и ефективни уеб сайтове. Можете да видите нашето портфолио тук.

Още

От база данни, необходима за тях до дизайна им, това как ще изглежда.Тук също ще ви запознаем и с  CMS(content management systems) системите необходими за изграждането им.

Ще споменем и за Drupal, Magento и Joomla!,които са  подобни на тази CMS система, с които също можете да създавате подобни на вид сайтове.

За този сайт  е използван DIVI page builder, като подобни page builder-и може да вмъкнем и Elementor,които е една идея по-сложен от този за ползване.

 

Обучение на екипа

След нашето обучение екипът ви ще получи знания как да ви помага с цялостната работа.

Още

Ще им бъде предложено обучение за необходими и важни за бизнеса стратегии, както и как да менажират (управляват) вашият сайт, бързо е ефективно без загуби на време, за да нямат проблем вашите клиенти в сърфирането.

Ще се сблускат с неща като CSS(Каскадни стилове) и как те се прилагат на пактика в един сайт и тук как се прилагат в по-голяма подробност за този сайт, JS ( ДжаваСкрипт) и как той е полезен за пълноценната работа на сайта, Що е CMS системи и както споменахме в “Разработката на уебсайтове”, колко всъщност са полезни.

Другото над което ще обучим екипът ви е как да се справят в различни ситуации свързани с маркетингът и продажбите в сайта.

Готови ли сте за Реална промяна?

Нека творим заедно!