УСЛУГИ

Искате бизнесът ви да расте по- бързо? Ако вашият отговор е “да”.

Тогава тук ще се запознаете с всички услуги, които са ви необходими за да преуспее вапият бизнес

Услуги-Website-Analitics

Маркетинга ви плаши? Но добрата новина е, че ние ще сме плътно до вас и ще ви помогнем да се справите с него и всички други услуги

Дизайн и стратегия на марката

Ще поговорим за улуга позната още като дизайна на марката, или “Брандинг” и какви статии са най-подходящи за тази стратегия.

Още

Ще засегнати теми които ще ви отличт от конкорентите, какво ви прави по-добри, по-отговорни и защо клиентите да се спрат точно на вас, за разлика от всички други,  които се занимават с подобен бизнес, както и ще дадем начални знания как да привличате повече и повече клиенти към вас .

Управление в социалните мрежи

Как социалните мрежи могат да ви помогнав с бизнеса, който сте започнали? Ще прочетете за тази и много други услуги 

Още

Ще дойде момоента в който ще ви предложим да съсзадем за вас реклами във социалните мрежи, кажете го и цели кампании за вашият бизнест било то в фейсбук или инстаграм, а ако пожелаете дори и google реклами, съответно файсбук и инстаграм реклами за вашият бизнес.

Първоначално те изглеждат страшно, но с времето ще ги упознете и ползвате продуктивно и смело!

 

Анализ на аудиторията

При нея обръщаме внимание на образованието и всичко свързано с аудиторията.

Още

Обръщаме внимание на тяхните нужди, както и се съобразяваме с бизнеса и неговите работодатели. С други думи шефовете на съответната компания за която правим уеб сайт, като подходим индивидуално към всеки клиент и неговите индивидуални нужди.

 

SEO (Оптимизация за търсачки)

Една от най-нашумялите услуги е SEO и ние поради ще ви помогнем бинесът ви да е над конкурентите при търсене в Google и подобни на него търсачки ?

Още

На вашето внимание представяме функцията SEO и ще ви я обясним кратко, точно и ясно:

SEO е процес на увеличаване на резултатите от търсещите машини, като пример google,които генерират повече трафик и клиентела, към вашият сайт.

Ако решите да използвате нашата функция за SЕО ще имате почти 100% успех в своят бизнес, стига и вие да се постараете да го развивате.

 

Имейл маркетинг

Има ли нещо по-хубаво от редовните клиенти? Това е начинът все повече да стават такива!

Още

 Споменаваме за редовни клиенти, но как бихме го постигнали. Магията се крие точно в имейл маркетинга. Какво имаме предвид с това, бихте ни попитали ? Ще ви отговорим простичко, а именно, всеки един клиент, ако използва тази услуга ще се радва на редовни и напомнящи имейли за нови и интересни услуги, които ние ще предоставяме в бъдеще.

Изработка на уебсайтове

Изкуството в разработването на красиви и ефективни уеб сайтове е една от най-популярните услуги, които вълнуват хората за това можете да видите нашето портфолио

Още

Тук също ще ви запознаем и с  CMS(content management systems) системите необходими за изграждането им.

Ще споменем и за Drupal, Magento и Joomla!,които са  подобни на тази CMS система, с които също можете да създавате подобни на вид сайтове.

За този сайт  е използван DIVI page builder, като подобни page builder-и може да вмъкнем и Elementor,които е една идея по-сложен от този за ползване.

 

Обучение на екипа

След нашето обучение екипът ви ще получи знания как да ви помага с цялостната работа.

Още

Ще им бъде предложено обучение за необходими и важни за бизнеса стратегии, както и как да менажират сайта, бързо е ефективно без загуби на време, за да нямат проблем вашите клиенти в сърфирането.Ще изсним в подробнос какво е то CSS,JS и CMS системи

Именно с точно тази услуга в комбинация с други услуги, като “изработване на уебсайторе”,”SEO”, “Анализ на аудиторията”, “Имеил маркетинг” и “Дизайн и стратегия на марката” спокойно ще можете да създадете успешен бизнес.   

Готови ли сте за Реална промяна?

Нека творим заедно!