Ще имате възможност да видите нашите проекти/портфолио отблизо, а своите поръчки можете да направите като се свържате с нас .

Тук ще бъдат показани всички наши проекти и цялото ни протфолио.

Веднага щом си харесате един сайт от нашето портфолио, които ви предлагаме на разположение, за нас ще е удоволствие да го създадем, така както вие го желаете. Стига да се споразумеем за ревизиите и съответното заплащане за самият сайт и за нашите вложеи усилия.

Споразумеем ли се нашата първа задача ще е да ви представим една концепция/структура за сайта и ако я харесате тя ще бъде запазаен така без никакви промени по него.

Снимките и видеата, които виждате в самият сайт са само примерни и евентуално те ще бъдат променени според вашето желание.

За функционирането на вашият сайт ние ще се нуждаем от нужните и правилните снимки.

Ще наемем фотограф и ще снимаме било то хотел, било то сгрда за вас и ще ги обработим и поставим в сайта, които създаваме за вас.

В заключение от вас само ще изискваме да ни предоставите необходимата информация за сайта, който също така ще бъде сложен в нашето портфолио, разбира се с ваше позволение и като край ще ви помолим да ни оцените като напишете няколко думи за свршената от нас работа и дали евентуално сме ви помогнали

Портфолио-СПА-център

СПА Център

Перфектното място за отдих, силно препоръчано от много и доволни клиенти

Портфолио-сладкарница

Сладкарница

Вкусно, лесно и сладко, удоволствие за душата и сетивата на всеки човек

Портфолио-Мартин-Друмев

Мартин Друмев

Саит направен специално по желанието на ютубърът Мартин Друмев